Mădălina Coca, finalistă Vocea României, despre cel mai dificil moment din show: „M-am controlat să nu ratez totul izbucnind în plâns”

Mădălina Coca, finalista „Vocea României“ din echipa Andrei, a acordat un interviu înainte de finala show-ului în care a oferit detalii despre cum a pus în scenă unul dintre cele mai emoţionante momente ale sezonului, dar şi despre greutatea de a fi departe de casă, ea locuind de nouă ani în Franţa.

14 dec. 2018, 07:59
Mădălina Coca, finalistă Vocea României, despre cel mai dificil moment din show: „M-am controlat să nu ratez totul izbucnind în plâns”

Mădălina Celine Coca are 31 de ani şi locuieşte în Franţa de aproape nouă ani. Acolo lucrează ca analist financiar într-o banca şi solistă într-un band.

Într-un interviu pentru „Adevărul„, tânăra a mărturisit că nu i-a fost deloc uşor să-şi clădească o viaţă în străinătate şi recunoaşte că dacă ar câştiga „Vocea României” s-ar întoarce acasă.

Concurenta antrenată de Andra a vorbit şi despre unul dintre cele mai emoţionante momente din acest sezon, când a emoţionat juriul şi publicul până la lacrimi cu interpretarea piesei „Mulţumesc, iubită mamă” şi gestul făcut faţă de mama sa.

„Pentru mine a fost o mare onoare în primul rând să cânt pentru români, în ţara mea, chiar de Ziua Naţională, de Centenar, la Vocea României. Dar a fost prima oară când cântam din nou în România, de când am plecat în Franţa. Emoţia mea a fost cu atât mai mare cu cât am cântat o piesă cu un mesaj puternic, care vorbeşte despre iubirea faţă de cea mai scumpă fiinţă de pe pământ, mama. A fost într-adevăr unul dintre cele mai emoţionante momente pentru mine, mai ales că mama mea a fost în public şi mă vedea pentru prima oară pe o scenă atât de mare. Am văzut-o cu coada ochiului că parcă s-a ridicat şi m-am forţat să nu privesc spre ea. Vă spun sincer că au fost câteva clipe în care m-am întrebat dacă voi putea să termin melodia şi m-am controlat cât de mult am putut să nu ratez totul izbucnind în plâns. A fost cel mai dificil moment. Trăind în Franţa de nouă ani, m-a copleşit de multe ori dorul de casă şi dorul de părinţi…”, a spus Mădălina pentru adevărul.