Maestrul Nicolae Voiculeţ, noul vicepreşedinte CNMR pentru cultură şi diaspora

Astăzi se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), în calitate de vicepreședinte pentru cultură și diaspora, maestrul Nicolae Voiculeț, unul din demnii apărători şi continuatori ai valorilor autentice, care îşi are originea în simţirea neamului românesc.

23 feb. 2018, 11:01
Maestrul Nicolae Voiculeţ, noul vicepreşedinte CNMR pentru cultură şi diaspora

Acesta a urcat pe scenă încă de la vârsta de cinci ani şi a cântat alături de cele mai mari orchestre ale vremii. Nicolae Voiculeț reprezintă şi promovează România, evidenţiind puterea incredibilă a folclorului şi a autenticităţii româneşti, pe marile scene ale lumii în faţa a numeroase personalităţi, de la preşedinţi de stat şi capete încoronate până la înalte feţe ecleziastice.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Turismului, în semn de recunoaștere și apreciere pentru opera și activitatea sa în slujba poporului român i-au conferit titlul de Ambasador al culturii și turismului românesc.

„Prin alăturarea lui Nicolae Voiculeț, CNMR a devenit mult mai puternică și consolidată în efortul de a aduce patriotismul și românismul acolo unde le este locul. Un om de o asemenea valoare artistică întregește panoul marilor personalității ale culturii, teatrului și filmului românesc care fac parte astăzi din CNMR. Ca iubitor de țară și artist recunoscut internațional, ne onorează prin alăturarea sa și sunt convins că va reuși să contribuie substanțial la sărbătorirea de către România a centenarului Marii Uniri”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.