Mai mulţi poliţişti au văzut fantome în clădirile WORLD TRADE CENTER pe 11 septembrie 2001. Vezi mărturiile CUTREMURĂTOARE

În 11 septembrie 2001, între orele 8.45 și 9.05, două avioane au percutat Turnurile Gemene. Impactul a fost atât de puternic, încât vârfurile celor două construcții s-au deplasat cu 7-8 metri.

03 mart. 2018, 11:20
Mai mulţi poliţişti au văzut fantome în clădirile WORLD TRADE CENTER pe 11 septembrie 2001. Vezi mărturiile CUTREMURĂTOARE

Un fum negru a acoperit toată zona, iar panica s-a instalat în tot New York-ul, scrie efemeride.ro. A urmat o explozie devastatoare care a afectat mai multe etaje ale clădirilor. Bilanțul victimelor, 2700 de persoane.

Citeşte şi Majoritatea nu crede în ele, deşi au apărut dovezi. Fotografiile cu fantome care iti dau fiori FOTO

Televiziunile americane au transmis live tragicele evenimente și au surprins evenimente, care privite cu multă atenție par de neexplicat. În imensul nor de fum, a fost observat un chip uman care a persistat mai multe minute.

Au urmat mărturii ale pompierilor și agenților de poliție care au fost martori la evenimente care țin de paranormal. Una dintre aceste mărturii este a lui Franck Marra, locotenent de poliție.

În momentul intervenției, Marra a văzut în mai multe rânduri silueta unei femei. Aceasta purta haine negre, de epocă și ducea o tavă plină cu alimente. Marra a declarat că silueta l-a urmărit pe tot parcursul intervenției sale.

Traumatizat de cele întâmplate, Marra a apelat la un medium pentru a înțelege ceea ce i s-a întâmplat. Sinistra viziune ghida spiritele defuncților în lumea de dincolo.

Colegii lui Marra au făcut declarații asemănătoare, astfel încât, șefii poliției din New York au dispus vizionarea unor filmări care s-au efectuat în interiorul clădirilor, în momentul intervenției.
În imaginile surprinse se pot observa siluete negre care pluteau pe scările construcției în momentul intervenției.

Citeşte şi Vrăjitoria şi credinţa în zei şi fantome, practicate pe scară largă în rândul politicienilor

Fantomele din spital

În Louisville, Kentucky, există unul dintre cele mai mari sanatorii din lume, destinat persoanelor bolnave de tuberculoză. În anul 1910, sanatoriul a fost dat în funcțiune, perioadă în care, tuberculoza făcea ravagii în SUA.

Peste 8000 de persoane au murit în acest sanatoriu. Cadavrele erau depozitate într-un tunel care lega sanatoriul de o curte interioară. Spiritele celor decedați nu și-au găsit liniștea nici după zeci de ani.

De-a lungul timpului, construcția a avut mai mulți proprietari care în momentul în care au dorit să o demoleze au avut parte de accidente sau morți cât se poate de ciudate. În prezent, clădirea este abandonată.

Specialiștii în paranormal susțin că cele mai multe apariții ale spiritelor care nu și-au găsit liniștea sunt în hoteluri, penitenciare, spitale.

Cele mai multe sinucideri se înregistrează în hoteluri. În penitenciarele din SUA cei condamnați la moarte au parte de morți violente. În urma producerii unor tragedii colective, spiritele victimelor rămân la limita dintre viață și moarte.