Mama Deliei Matache vorbeşte pentru prima dată despre sarcină: „Va fi o mamă foarte bună”

Gina Mocanu spera ca fiica ei sa ii dea cat mai curand vestea ca este insarcinata. Mama Deliei crede ca artista ar trebui sa aiba un baietel.

29 aug. 2016, 18:32
Mama Deliei Matache vorbeşte pentru prima dată despre sarcină: „Va fi o mamă foarte bună”

„Eu o vad pe Delia mama de baiat. Nu ar fi in stare sa creasca o fata. Atitudinea ei s-ar potrivi pentru un baietel. Va fi o mama foarte buna. Delia a fost si este foarte ambitioasa”, a spus cantareata de muzica populara Gina Mocanu, mama Deliei Matache, potrivit wowbiz.ro.

Dicuţiile despre sarcină au devenit un subiect tabu pentru Delia, care a obosit să tot explice că cel puţin pentru moment nu are de gând să schimbe scutece. Artista a răspuns vehement unui şir de întrebări pe această temă, dar recent a lăsat să se înţeleagă că s-ar fi schimbat oarecum părerea despre un bebeluş în familia ei. Artista este căsătorită de aproape patru ani cu Răzvan Munteanu, care se ocupă şi de cariera ei, dar nu s-a gândit serios să devină mamă.

Între timp ea s-a dat de gol pe reţeaua de socializare în timp ce le arăta fanilor o fotografie cu geanta ei. Artista a dezvăluit că pe lângă cosmetice şi nelipsitul încărcător al telefonului mobil pe care îl foloseşte la capacitate maximă se află şi o cutie care a ridicat semne de întrebare.

Fanii nu au ezitat să o întrebe ce face cu laptele praf în geantă din moment ce teoretic nu prea ar avea nevoie să care după ea aşa ceva. „Da, este lapte praf. Nu-l beau. E pentru pufuleţi!”, a explicat cântăreaţa, prinsă în aceste zile în focurile filmărilor pentru „iUmor” de la Antena 1.