Mama Mădălinei Manole are probleme grave de sănătate

Deși au suferit foarte mult din cauza pierderii Mădălinei, nici măcar la bătrânețe, părinții „fetei cu părul de foc” nu se pot bucura de liniște.

23 feb. 2017, 07:10
Mama Mădălinei Manole are probleme grave de sănătate

Eugenia, mama Mădălinei Manole a suferit o intervenție chirurgicală complicată, iar acum este nevoită să stea la pat. Ion Manole a povestit, pentru click.ro câteva dintre momentele pe care le-a trăit soția sa, odată cu această intervenție pe coloană. „Sotia mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar din Capitală, căci avea mari dureri din cauza herniei de disc. Acum eu am rămas șeful și executantul în casă, pentru că soția mea stă mai mult în pat. Dar asta nu este o problemă, pentru că și ea a fost alături de mine când mi-a fost greu în viață”, a declarat tatăl Mădălinei Manole.

Acum, după această intervenție chirurgicală, Eugenia ține un regim, nu are voie să mănânce sărat sau acru și are nevoie de supraveghere permanentă.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii Mădălinei Manole. Răspuns incredibil al Procurorului General după intervenţia FBI în presă