Managerul Spitalului Colentina, acuzat de fraudă. Barbu: Fraudă masivă cu medicamente, aţi utilizat spaţiul personal şi este ruşinos

Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu, îl acuză pe managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, că din cabinetul său au fost eliberate reţete fictive, în valoare de până la 900 de lei, avertizând că va sesiza DIICOT în acest caz.

22 apr. 2017, 13:43
Managerul Spitalului Colentina, acuzat de fraudă. Barbu: Fraudă masivă cu medicamente, aţi utilizat spaţiul personal şi este ruşinos

„Vă cerem demiterea, iar dosarul acela pentru DIICOT o să îl dăm până la urmă. La sfatul cuiva, am zis să mai vedem, e ridicol. Sunt reţete de până la 900 de lei, reţete fictive, eliberate din cabinetul dumeavoastră. Nu de dumneavoastră personal, dar aţi dat parafa. Fraudă masivă cu medicamente, aţi utilizat spaţiul personal şi este ruşinos”, a acuzat Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor.

Managerul instituţiei, Silvi Ifrim, a reacţionat spunând că este deschisă la discuţii.

„Dacă încercaţi să desfiinţaţi cabinetele individuale ale medicilor dermatologi, o să intervenim şi noi. Nu încercaţi să modificaţi nelegal. Desfiinţaţi această mafie a şobolanilor cu soţiile. (…) Aţi scăzut nivelul calităţii actului medical”, a continuat Vasile Barbu, potrivit Mediafax.

Acuzaţiile au fost făcute la finalul unei conferinţe de presă, la care managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, a declarat că intenţionează să restrângă medicii dermatologi din instituţie în mai puţine cabinete, astfel încât să lucreze mai mulţi într-un singur cabinet.

Citeşte şi: Managerul Spitalului Colentina, declaraţii şocante: Doamne fereşte să aveţi nevoie să veniţi cu cineva drag