MANCHESTER CITY – STEAUA 1-0. Adio, Champions, să vină Europa League

MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0. Steaua a pierdut și cea de-a doua manșă din play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City, scor 0-1, pe "Etihad", după 0-5 la Bucureşti. Steaua merge însă în grupele Europa League.

24 aug. 2016, 20:32
MANCHESTER CITY – STEAUA 1-0. Adio, Champions, să vină Europa League

MANCHESTER CITY – STEAUA 1-0. Manchester City a fost echipa mai prezentă în prima parte a meciului, iar în minutul 25, Cojocaru a reținut reluarea din prima a lui Nolito de la 13 metri. Unicul gol al partidei a fost marcat de Delph, în minutul 56, cu o lovitură de cap după centrarea perfectă de pe dreapta a lui Navas. Cinci minute mai târziu, Tudorie a fost văzut bine de Stanciu, însă mingea trimisă de decarul roș-albaștrilor a fost prea puternică și Hart a respins în aut de margine.

MANCHESTER CITY – STEAUA 1-0 (VIDEO)

A marcat: Delph 56

Man. City: Hart – Maffeo, Stones (Adarabioyo 60), Kolarov, Clichy – Fernando, Delph – Nolito (Angelino 60), Yaya Toure, Navas – Iheanacho (Fernandinho 76).

Steaua: Cojocaru – Aganovic (Stanciu 53), Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu, Muniru (Achim 62) – Enache, Ov. Popescu (Adi Popa 53), Hamroun – Tudorie.