Mangia: Lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să gândim la câştigarea Cupei

Tehnicianul Devis Mangia a declarat că pentru CS Universitatea Craiova lupta pentru titlu s-a încheiat după eşecul cu FCSB, scor 0-2, acum obiectivele fiind câştigarea Cupei României şi apărarea locului 3 în Liga I.

10 apr. 2018, 04:09
Mangia: Lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să gândim la câştigarea Cupei

„Ei au marcat din două faze fixe, jocul s-a schimbat rapid, noi am pregătit alt fel de joc, ei au fost mai buni. Este normal că lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să gândim la câştigarea Cupei, noi trebuie să ne apărăm locul 3. Locurile 1 şi 2 nu sunt pentru noi. Nu am făcut neapărat un meci rău, ne-am creat ocazii, problema a fost la finalizare”, a declarat Mangia.

Întrebat despre faptul că Alex Băluţă a fost nemulţumit că nu a fost titular, Mangia a răspuns: „Băluţă trebuie să joace şi să nu mai vorbească atât de mult”.

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I. În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

Bancu: Acum ne gândim la locul 3, nu mai avem nicio şansă la titlu

„Cred că am primit un gol rapid şi apoi s-a dat un penalti prea uşor. FCSB a fost mai bună ca noi. Victoria era principalul obiectiv, acum trebuie să ne gândim la locul 3, nu ne mai gândim la titlu. Numai la Cupă mă mai gândesc, dacă şi acolo vom face o figură urâtă nu va fi bine, suporterii vor trofee, nu să ne aflăm în treabă”, a declarat Bancu.