Manichiura primăvară-vară: Ce modele de unghii se poartă în 2015

La Saptamana Modei Mercedes-Benz s-au prezentat o multime de inovatii atunci cand vine vorba de manichiura. Aflati ce culori si stiluri au folosit cei mai mari designeri in prezentarea colectiile lor.

11 nov. 2014, 21:07
Manichiura primăvară-vară: Ce modele de unghii se poartă în 2015

Manichiura spatiala
Cea mai mare tendinta de la Fashion Week Mercedes-Benz, atunci cand vine vorba de unghii, este manichiura spatiala, care vine in toate formele si marimile. Dion Lee, Charlotte Ronson, Delpozo si Zimmermann au experimentat cu unghii nude, adaugand dungi sau jumatati de luna pentru un efect foarte modern.

CITESTE SI: Unghii cu probleme? Obiceiul frecvent care distruge unghiile

Unghii coral
Culoarea cea mai dominanta printre tendintele in unghii in primavara-vara 2015 este coral. Delpozo, Nicole Miller, Veronica Beard, Alice&Olivia si Jenny Packham au folosit culoarea coral pe unghii in prezentarea colectiilor lor. In cazul in care aceasta nu este nuanta dvs preferata, puteti face experimente cu nuante de piersica sau cu un rosu-portocaliu mai saturat.

VEZI SI: Află cum îţi pui singură unghii false

Unghii nude
Roz moale si nude sunt, de asemenea, o tendinta majora prezentata la saptamana modei de la New York. Manichiura in nuante nude au fost alese pentru a insoti colectiile Proenza Schouler, Reem Acra, BCBG, si Rachel Zoe. Derek Lam a mers pentru o abordare moale in doua tonuri, folosind o combinatie de bej pal si roz.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro