Manuela Hărăbor. „Ne-am cunoscut joi şi duminică m-a cerut de nevastă”

O actriţă de succes, o femeie împlinită, dar mai ales o mamă model, "Pădureanca", aşa cum avea să-i rămână numele Manuelei Hărăbor povesteşte încercările la care viaţa a supus-o, dar care nu au reuşit să o doboare.

21 mart. 2017, 10:50
Manuela Hărăbor. „Ne-am cunoscut joi şi duminică m-a cerut de nevastă”

„Ce nu se ştia era că eu eram mioapă şi nu vedeam la 2 metri!”, a mărturisit Manuela Hărăbor Oanei Turcu, atunci când aceasta a adus în discuţie ochii albaştri care au frânt o mulţime de inimi, scrie jurnalul.ro. Actriţa nu s-a ferit să vorbească deschis despre poveştile de iubire din viaţa ei, amintindu-şi amuzată că în liceu nu era prea des invitată în oraş. După o căsnicie eşuată şi cu un copil acasă, Manuela avea să îşi cunoască cel de-al doilea soţ, despre care spune că i-a fost şi cel mai bun prieten.

Citeşte şi Manuela Hărăbor, mesaj disperat pentru fiul ei bolnav: „Am nevoie de ajutor. Mă confrunt cu o problemă gravă”

„Ne-am cunoscut joi, iar duminică a venit acasă la ai mei şi m-a cerut de nevastă! Mă văzuse pe coperta unei reviste”, îşi aminteşte Manuela. Trei săptămâni mai târziu era deja mutată la New York, alături de Soli: „Timp de trei ani de zile, am făcut naveta New York – România, pentru că lui Andrei nu i-au ieşit actele”.