Marcel Toader se însoară din nou

Cine se frige cu ciorba, suflă şi-n iaurt, dar nu e cazul lui Marcel Toader. Deşi se îndreaptă cu paşi repezi spre al şaselea divorţ, fiind în plin scandal cu Maria Constantin, omul de afaceri se pare că îşi va oficializa şi următoarea relaţie amoroasă. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat ce îi rezervă viitorul fostului rugbist în plan sentimental, iar previziunile îi vor aduce linişte sufletească.

26 sept. 2017, 14:15

Astrele îi prevăd fostului rugbist încă o căsnicie, o relaţie bazată pe mai puţine sentimente, dar pe respect şi înţelegere. Roxana Luşneac i-a făcut astrograma omului de afaceri şi a tras concluzii despre viaţa lui amoroasă. 

„Marcel Toader deşi este Capricorn, ascendentul său este în Peşti, semn de apă care mereu e în mişcare şi foarte dual. Soarele, adică personalitatea sa este în semnul Săgetător, iar asta arată faptul că el ştie cum să se prezinte în faţa oamenilor şi să joace un rol de diplomaţie. În acelaşi timp nu prea ia în serios aspectele serioase ale vieţii, mai ales al carierei, dar şi în dragoste ar putea să fie ceva mai asumat. Gândirea sa este în Berbec, iar asta arată că se aprinde foarte repede. În harta căsniciei are ascendentul în Vărsător, ceea ce înseamnă că tinde să fie destul de independent şi să nu creadă în majoritatea compromisurilor pe care le face. El poate avea mai multe căsnicii şi se va regăsi în fiecare din ele. Va mai avea una, poate ultima, care va dura mai mult, dar nu va iubi! Pe acea femeie o să o accepte aşa cum e, căci îi va da linişte, dar inima lui va fi la altcineva. Este un om care are foarte multe pretenţii de la femeile din viaţa lui, atrage prin şarm şi prin faptul că este un bărbat deschis la minte, dar nu ştie să îşi managerieze emoţiile”, a punctat astrologul.

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. La 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat, însă doar artista. Cei doi s-au căsătorit la 26 septembrie 2015. Solista a mai fost măritată o dată, în timp ce Marcel Toader are până în prezent cinci mariaje eşuate.