Mari artişti români sărbătoriţi pe 9 iulie: Margareta Pâslaru şi Mirabela Dauer, felicitate de sute de fani

Muzica românească are miercuri, 9 iulie, patru sărbătoriţi: Margareta Pâslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer şi Daniel Iordăchiaoie. Toţi au fost felicitaţi de sute de oameni, iar pentru România TV au dezvăluit şi ce îşi doresc mai mult de ziua lor.

09 iul. 2014, 11:52
Mari artişti români sărbătoriţi pe 9 iulie: Margareta Pâslaru şi Mirabela Dauer, felicitate de sute de fani

Margareta Pâslaru a împlinit 71 de ani. Cu o carieră de 56 de ani, îndrăgita interpretă a mărturisit că a fost copleşită de sutele de mesaje primite. Singurul cadou pe care şi-l doreşte este să ajute actorii în suferinţă prin vânzarea noului CD.

Nu fac faţă deocamdată să răspund tuturor. Voi fi şi plecată din oraş, în mijlocul familiei şi răspunzând admiratorilor care mi-au rămas fideli, le mulţumesc tuturor pentru flori. Ceea ce îmi doresc e ca acest CD de autor să se vândă în continuare foarte bine„, a spus, la România TV, Margareta Pâslaru.

Ziua plină a fost şi pentru Mirabela Dauer. Cântăreaţa a ajuns la vârsta de 67 de ani şi s-a bucurat că prietenii şi admiratorii nu au uitat-o.

Mirabela Dauer spune că va petrece abia la finalul lunii, când va pleca la mare.

De la 7.30 stau cu mâna pe telefoane şi cu laptopul deschis ca să văd mesajele. Voi petrece când voi pleca la mare. Voi avea turneu probabil pe litoral şi mă şi distrez, fac plajă şi baie de soare. Îmi doresc sănătate. Dacă sunt sănătoasă le rezolv pe toate, toate se întâmplă„, a spus Mirabela Dauer.

Tot pe 9 iulie îşi sărbătoresc ziua de naştere Angela Similea, care a împlinit 68 de ani, dar şi Daniel Iordăchioaie, care face 46 de ani.

VEZI şi Cele sexy românce dinainte de 1989, de care s-a îndrăgostit toată România GALERIE FOTO&VIDEO