Marian Vanghelie, la Curtea de Apel Bucureşti: „Vreau să ajung la Washington din motive chimice” VIDEO

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie s-a prezentat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti. Acesta a făcut o glumă cu jurnaliştii şi le-a spus că vrea să meargă în SUA, "din motive chimice".

25 iul. 2016, 08:26
Marian Vanghelie, la Curtea de Apel Bucureşti: „Vreau să ajung la Washington din motive chimice” VIDEO

Vreau să ajung la Washington din motive chimice. Din motive juridice şi politice, am vorbit serios. Chimice aşa, ca să fim haioşi. Făceam o glumă şi îmi spunea cineva din zona justiţiei, că dacă iei un an cu executare înseamnă că eşti nevinovat. Oricum trebuie să iei un an cu executare, nu se poate. Să fiu bucuros dacă iau un an cu executare„, a declarat Marian Vanghelie.

Fostul edil al Sectorului 5 s-a prezentat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia formulată de acesta împotriva deciziei luate de instanţa de fond, de menţinere a acestuia sub control judiciar în dosarul în care este judecat pentru luare de mită.

În 7 iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că a primit 30 de milioane de euro „comision” din contracte „cu dedicaţie2 date firmelor omului de afaceri Marian Dumitru.

CITEŞTE ŞI: Marian Vanghelie, despre cariera sa: Funcţia mea este Marian Vanghelie, fac faţă pe orice domeniu