Marian Vanghelie, supărat pe „paparazzii tatuaţi, de 2 metri”, o comite. Noi GAFE: ŞANTAJURI şi WHYBIZ

Marian Vanghelie a dat detalii marţi, la sosirea la sediul PSD din Kiseleff, despre incidentul cu paparazzii. În şirul de explicaţii potrivit cărora persoanele care îl urmăreau "nu lucrează în presă", Vanghelie a comis, în nota-i obişnuită, gafă după gafă: cei din maşină sunt de fapt angajaţii unei firme "care urmăreşte oamenii politici pentru ŞANTAJURI" şi nu sunt de la "WHYBIZ" (în loc de Wowbiz).

21 oct. 2014, 12:42
Marian Vanghelie, supărat pe „paparazzii tatuaţi, de 2 metri”, o comite. Noi GAFE: ŞANTAJURI şi WHYBIZ

„Nu am văzut paparazzi tunşi scurt, sportivi şi cu tatuaje pe ei. Verificati dvs, vedeti ce firme se ocupă în România sa urmărească. Daca în România faci ceva ilegal, dacă cineva se ocupă a te urmări pentru a te şantaja, trebuie arestati. Nu e nimic ilegal. Am spus un lucru normal”, a spus Marian Vanghelie.

Vanghelie a dat înapoi când a fost întrebat despre faptul că l-a înjurat pe Victor Ponta: „Nu aţi înteles bine. Nu îl înjuram pe dl Ponta. Am spus fir-aţi ai dracului voi, adică golanii ăia doi.”

„Dacă cineva face ceva ilegal, in perioada următoare instituţiile abilitate o sa gasească şi  firmele care urmaresc politicieni pentru diversuri şantajuri în România. Îmi pare rau, nu sunt colegii dvs de la whybiz ro. Este o firmă din Voluntari. Această firma se ocupă cu alte lucruri, vad că nu au oameni care să se ocupe de presă”, a adăugat Vanghelie. 

Social-democratul a relatat că a fost urmărit de la ora 10 dimineaţa de patru maşini, iar seara, când a ieşit la restaurant, cei care îl umăreau luau”detalii din cadrul restaurantului”.

Întrebat despre faptul că i-a ameninţat cu bătaia, Vanghelie a spus: „Dacă îi vedeaţi pe aceşti paparazzi de 2 metri, tunşi scurt, dvs. fugeaţi!”.

Vanghelie s-a enervat atât de tare încât a ameninţat că va da în judecată postul de televiziune care „lucrează cu acei paparazzi”.

Marian Vanghelie, ameninţări la adresa paparazzilor: Vă rup picioarele, vă bag în spital! VIDEO

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a dat cu pumnii și picioarele în maşina unor paparazzi, i-a înjurat și i-a amenințat. Edilul a avut această reacție după ce a văzut că este filmat de paparazzi la masă cu Mircea și Mihaela Geoană, dar și cu iubita primarului sectorului 5, Oana Mizil.