Mariana Cojocaru, despre semnificaţia lunii în care ne-am născut asupra destinului VIDEO

Luna în care ne-am născut înfluenţează destinul fiecăruia dintre noi. Astrologul Mariana Cojocaru detaliază pe fiecare zodie în parte elementele care guvernează destinul.

11 iun. 2017, 20:25
Mariana Cojocaru, despre semnificaţia lunii în care ne-am născut asupra destinului VIDEO

Cei trei decani ai fiecarei luni trebuie intelesi.

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur. Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre fortem, iubire si statornicie .

Luna iunie este denumită luna macilor, deja au apărut macii , decanul 2 şi 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvântul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia şi familia .

Luna iulie este o combinaţie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in aug e si primul decan din fecioara, unde analiza, pedanteria, lucrurile care tin de elem puternic si profund critice nu fac decat sa dea o structura alunii aug in care perfectionismul sa fie dominant. Luna sept vine cu elem specifice incep de toamna.

Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guvernează Venus, romantismul, belsugul.

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Anul acesta e un an cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai imp luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne astepta.

Luna noiembrie vine cu un număr maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanţi sunt cei care ne guverneaza destinele 

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitzatea de purificare a ce reprez natura, latura umana.

Luna februarie vine cu reforma , care e specifica zodei varsatorilor dar si primei decade a varsatorilor, totul renaste.

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata.

Citeşte şi Zodia care se va confrunta cu probleme de sănătate în luna iunie. Câteva boli îi dau bătăi de cap