MARIANA RARINCA, dezvăluiri incendiare: Sunt dosare care ar putea să îi afecteze imaginea LIVIEI STANCIU

Mariana Rarinca, femeia achitată definitiv în dosarul în care a fost acuzată de șantaj împotrivia șefei ICCJ, Liviei Stanciu, a făcut o dezvăluire explozivă sâmbătă seară. "Sunt niște dosare care ar putea să îi afecteze imaginea Liviei Stanciu, eu știu de aceste dosare", a spus Rarincă.

30 mai 2015, 19:17
MARIANA RARINCA, dezvăluiri incendiare: Sunt dosare care ar putea să îi afecteze imaginea LIVIEI STANCIU

Mariana Rarinca este femeia acuzată de DNA că a şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu,

Aceasta a spus că presupusele dosarele îl vizează pe soțul decedat al acesteia. Totodată, ea a mărturisit că și-a schimbat părerea bună despre șefa ICCJ în toamna anului 2013, când și-a dat seama că nu își va primi datoria de 2400 de euro de la Livia Stanciu.

„Din toamna anului 2013, în momentul în care mi-am dat seama că nu o să imi mai primesc datoria. (…) Mi-am dat seama că nu o să îmi primesc banii de la Livia Stanciu. Eu cred că SRI-ul poate să facă publice aceste discuții (n.r.: pe care le-a avut cu Livia Stanciu)”, a punctat femeia care se luptă cu Livia Stanciu, scrie psnews.ro.

Rarinca a mai dezvăluit ca actuala sefa ICCJ era deranjata de faptul ca inculpatii din unele dosare grele aflate la Inalta Curtea isi facusera averi, in timp ce ea nu reusea sa isi achite datoriile.

Mariana Rarinca a spus ca aflat aceste lucruri in urma unor discutii acasa la sefa ICCJ.

„Era foarte supărată (n.r.: referindu-se la Livia Stanciu) că Adrian Năstase a ajuns să facă avere și dumneai nu mai poate să își acopere datoriile. Sunt convinsă că SRI-ul inregistrează aceste discuții ambientale. (…) Domnul Băsescu a pus-o la insistența unor prieteni. Eu cred că este vorba chiar de 2 prieteni, de unul știu sigur. Unul din ei e Mircea Toader, bun prieten cu Andrei Stanciu (n.r.: soțul decedat al Liviei Stanciu). (…) Am stat 12 ani pe lângă familia Stanciu. Știu foarte multe”, a mai precizat Mariana Rarinca la Antena3.

CITEŞTE ŞI DNA cere anularea deciziei magistraţilor în cazul Marianei Rarinca, femei acuzată de şantajarea şefei ICCJ

Pe de altă parte, Rarinca a spus ca fostul lider al deputatilor PDL, Mircea Toader, i-a propus-o lui Traian Basescu la sefia ICCJ pe Livia Stanciu.

„Dl Basescu a pus-o la insistentele unor prieteni, e vorba de doi prieteni, de unul stiu sigur (…) Unul dintre ei este Mircea Toader, bun prieten cu Andrei Stanciu, sotul decedat al Liviei Stanciu”, a declarat Mariana Rarinca.

Întrebată ce sentiment a avut când a aflat de contestația DNA, Mariana Rarinca a precizat următoarele: „De revoltă. Nu atât de frică, cât de revoltă. Acum mă aștept să dau peste alti 2 sau 3 judecatori corecți precum cei care m-au achitat.”.

„Știu de ce mă hăuituiește justiția. Eu i-am dat mesaje Liviei Stanciu să îmi plătească datoria. (…) Chiar și după acest mesaj mi-a transmis un nou mesaj provocator, în care să îi spun cât îi dau. Eu i-am zis că o să îi tirmit la Înalta Curte un fax cu tot ce îmi datorează și că voi anunța la presă ce mi s-a întâmplat. Atunci cred că s-a panicat doamna Stanciu. (…) Chiar și premierului i-am scris. Și la CSM”, a mai precizat Mariana Rarinca.

Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a şantajat-o pe şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, a fost achitată săptămâna trecută de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, decizia fiind definitivă. Curtea de Apel a admis apelul femeii, după ce aceasta fusese condamnată în decembrie 2014 de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu suspendare.