Marile secrete ale Israelei Vodovoz ies la iveală. Femeia de afaceri ar fi ascuns 200.000 de euro de soţul ei

Israela Vodovoz a fost înmormântată în urmă cu câteva zile în Israel, însă marile secrete ale femeii ies abia acum la iveală. Imadiat după nunta cu Liviu Arteni ea ar fi ascuns de acesta suma de 200.000 euro.

18 mart. 2018, 15:00
Marile secrete ale Israelei Vodovoz ies la iveală. Femeia de afaceri ar fi ascuns 200.000 de euro de soţul ei

Un apropiat al Israelei a povestit într-o emisiune TV că aceasta obişnuia să ţină banii ascunşi, însă chiar la câţiva ani după nunta cu Liviu Arteni, a venit la el şi l-a rugat să ii păstreze ascunşi 200.000 de euro.

Potrivit apropiatului Israelei, ea voia să ascundă aceasta sumă de bani chiar de soţul ei. Acum bărbatul spune că ştie unde sunt ascunşi banii şi vrea să îl ajute pe Liviu să îi găsească. Fostul soţ al Israelei i-a mulţumit bărbatului însă spune că va muri şi el în câteva zile, pentru că simte că îl cheamă fosta soţie.

Israela a fost înmormântată în urmă cu câteva zile în Israel. Ea a fost găsită fără suflare în propria casă. Psihoterapeuta Israelei, Florentina Ion, a mărturisit că aceasta suferea de depresie si a avut chiar câteva tentative de sinucidere. În urmă cu câţiva ani, e a ajuns la spital după ce a înghiţit un tub de medicamente.

Citeşte şi Israela, tentative de sinucidere repetate. Detalii halucinante ies la iveală: „Plângea foarte mult, era disperată”