Marina Almăşan, anunţ important despre partenerul ei de viaţă. „Infractorul Georgică Cornu va rămâne un vis urât”

Marina Almăşan a anunţat că partnereul său de viaţă, afaceristul Georgică Cornu, a scăpat de cele două dosare penale în care era vizat, procurorii dând ordonanţă de clasare pe motiv că faptele nu există.

01 nov. 2018, 14:08
Marina Almăşan, anunţ important despre partenerul ei de viaţă. „Infractorul Georgică Cornu va rămâne un vis urât”

Prezentatoarea lansează un atac dur la adresa justiţiei pentru felul în care a fost tratat partenerul său, arătând că acum „infractorul Georgică Cornu” va rămâne doar un vis urât, iar afaceristul îşi va recăpăta respectul pe care îl merită, scrie b1.ro.

Citeşte şi Mircea Radu pleacă din TVR. Cu ce televiziune se află în discuţii. „Confirm discuţiile cu … pentru un format mare de televiziune”

„Astăzi este o zi importantă pentru un om foarte apropiat mie: au fost clasate două dosare importante dintre cele fabricate omului de afaceri Georgică Cornu de către minunata Justiție Română, și cu care acesta se luptă de peste 6 ani. Dosarele au fost CLASATE, cu precizarea că faptele ( evaziune fiscală si spălare de bani – n.a.) NU EXISTĂ!!! Prin urmare, „infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător, căzând astăzi, iată, alte noi redute ale sale..

Felul în care Justiția Română a distrus vieți, nu mi-este deloc străin, pentru că in toți acești ani am fost martora – de aproape – a modului în care minciuna ordinară și manipularea pot pune cătușe, pot arunca în arest, pot umili oameni nevinovați, distrugându-le sănătatea, afacerile, viața personală.

Mă bucur din suflet, Georgică, pentru această nouă izbândă a ta și mai ales mă bucur că, în pofida tuturor presiunilor exterioare, nu am incetat niciodată să cred în nevinovăția ta! Sper ca oamenii care ți-au pus la cale distrugerea – ție și atâtor altora ca tine – să plătească pentru abuzurile fără limite! In ceea ce mă privește, te voi ajuta să-ți recâștigi respectul și prețuirea celor din jur, reparația morală a imaginii tale, distrusă de niște netrebnici!”, a scris Marina Almăşan pe Facebook.