Marius Şumudică a fost prins din nou la pariuri. „Erau bani pe jos, să moară mama!”

Marius Şumudică, suspendat două luni din cauză că a fost prins jucând la pariuri, a recidivat, fiind suprins pariind prin inttermediari, marţi, la o agenţie din zona Dristor.

24 mai 2016, 16:38
Marius Şumudică a fost prins din nou la pariuri. „Erau bani pe jos, să moară mama!”

Marius Șumudică a fost surprins într-un local frecventat în special de amatorii de jocuri de noroc, situat lângă patru case de pariuri, din zona Dristor. În cele 40 de minute în care reporterii Gazetei Sporturilor l-au „filat” pe antrenor, Șumudică a asistat la o partidă live de table, și-a achiziționat două perechi de blugi de la un apropiat și a avut timp să câștige un bilet la pariuri, pe care puțin mai devreme i-l dăduse unui prieten să i-l plaseze la o casă terestră de lângă bar.

Cu 280 de lei pe miză câștig 580! Nu-s de ici de colo. Îmi scot banii de blugi. Azi sunt bani pe jos la tenis, să moară mama!„, a exclamat Marius Şumudică. El a mizat pe bilet pe meciul Murray – Stepanek, de la Roland Garros,  încheiat cu victoria scoțianului în 5 seturi. „Am mai jucat pe Kohlschreiber în meciul cu Almagro și pe Seppi cu Gulbis„, i-a spus Şumudică fostului jucător al Stelei, Cătălin Liţă. „Am vrut să pun la live că o bate Kerber pe Bertens„, a mai spus Şumudică, în timp ce privea la televizor partida dintre cele două.

După câteva zeci de minute, sunat de reporterii gsp.ro, Şumudică a negat că ar fi pariat. „Eu am fost și am mâncat lângă un restaurant. Lângă respectivul restaurant sunt 5-6 case de pariuri în linie. N-am nicio treabă. Eu nu pot să fac lucrurile astea atâta timp cât știți bine ce mi se întâmplă. Chiar dacă ar fi fost să mă duc să joc, eu vă zic că n-am intrat într-o casă de pariuri. Dacă aș fi jucat tenis nu era nicio problemă, eu n-am voie să joc la fotbal. Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta. Nu cred că aș fi făcut ceva eronat pentru că eu sunt antrenor de fotbal„, a spus acesta.