MARLENA BOTEZATU, castigator CHEFI LA CUTITE 2018, o viaţă ca un carusel nebun: „Am rămas singură, cu trei copii”

Marlena Botezatu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” având mari emoții! Abia acum, în sezonul cinci, concurenta și-a făcut curaj să își încerce norocul!

26 iun. 2018, 17:54
MARLENA BOTEZATU, castigator CHEFI LA CUTITE 2018, o viaţă ca un carusel nebun: „Am rămas singură, cu trei copii”
Marlena Botezatu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” având mari emoții! Abia acum, în sezonul cinci, concurenta și-a făcut curaj să își încerce norocul!Marlena Botezatu este unul dintre concurenții aleși de chef Bontea pentru a face parte din echipa verde. Are 50 de ani și este bucătar în Anglia, la propria firmă de catering

Concurenta mărturisește că nu are limite în bucătărie și este dornică să experimenteze cele mai inedite combinații de savoare în farfuriile pe care le va pregăti în această competiție. A avut un restaurant în România la care a renunțat după ce a divorțat, dar acest lucru nu a oprit-o să lupte pentru marea sa pasiune, gastronomia.

A plecat în Anglia alături de cei 3 copii ai săi și acolo a început să își construiască o carieră de bucătar. 

A fost șef de sală în restaurante conduse de bucătari de renume, iar în prezent și-a deschis o firmă de catering ce organizează evenimente, în cadrul căreia este atât director, cât și head chef.

Marlena vrea să își testeze creativitatea la „Chefi la cuțite”, dar să își depășească și limitele.