Mărţişoarele REZIST, ultima modă printre comerciaţii handmade

Producătorii handmade din Sibiu pregătesc de zor mărţişoarele de anul acesta.Vedetele primăverii vor fi mărţişoarele cu #Rezist. 

13 feb. 2017, 16:04
Mărţişoarele REZIST, ultima modă printre comerciaţii handmade

Gio Tara și Elena Moglan sunt doar doi dintre comercianții handmade din Sibiu. Ca în fiecare an, pregătesc mărțișoare personalizate pe care apoi le vând.

„Partea creativă este cea mai grea și cea mai importantă. Aceasta ia timp, apoi intervine dexteritatea în timp și ceva ce mi-a luat prima dată poate chiar zile de muncă, îmi poate lua acum cinci-zece minute”, explică Gio, potrivit turnulsfatului.ro.

La mărțișoarele pe care le realizează folosește piulițe atât din din oțel inoxidabil, cât și din oțel zincat.

Pentru că și anul trecut a avut o cerere mare, a făcut și anul acesta charm-uri din piulițe și cristale Swarovski Elements de pus la brățările Pandora. Pe lângă asta, a pregătit și broșe din piulițe, tot mai multe persoane spunând că-și doresc mărțișoare pe care să le poarte în piept.

„Eu m-am axat până acum foarte mult pe mărţişoarele de purtat la mână, create în special din piulițe și decorate cu cristale Swarovski Elements, fiind foarte practice și purtate uneori întregul an. Mai în glumă, mai în serios le-am și supranumit brățișoare”, completează producătoarea.

Mai mult decât atât, cei doi producători handmade se gândesc să realizeze chiar şi mărțișoare cu mesajul #Rezist.

Am fost aproape în fiecare seară la proteste și am văzut cât de puternic este mesajul #Rezist. Așa m-am gândit că aș putea să-mi pun și eu amprenta prin munca pe care o fac. Până acum am doar două modele din această gamă, dar abia am început, nu mă opresc aici”, pune Elena.

Mărțișoarele de la 15 lei și vin la pachet cu etichetă și ambalaj.