Mărturia cutremurătoare a Alinei, românca atacată cu acid în Italia. „M-am gândit numai la fiul meu”

Cu lacrimi în ochi, Alina Emilia Paval a dat detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte, din cauza fostului iubit. În luna noiembrie, românca a fost atacată cu acid în oraşul Civitanova Marche, din Italia.

08 dec. 2018, 13:37

În luna noiembrie, Alina a hotărât că venise momentul să înceheie relația pe care o avea cu un tânăr de origine macedoneană, scrie observator.tv. Decizia femeii l-a înnebunit pe bărbatul de 32 de ani, care a vrut să se răzbune. A atact-o pe Alina cu acid, în plină stradă.

Citeşte şi Veste teribilă din Costa Rica pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Anunţ al Curţii Constituţionale din San Jose

În stare de șoc, românca a reușit să intre într-un restaurant, dar calvarul ei nu luase sfârșit. A fost urmărită de fostul iubit care, înarmat cu un cuțit, a înjunghiat-o de mai multe ori.

La aproape o lună de la atac, Alina a vorbit pentru prima oară, povestind calvarul prin care a trecut.

„Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplite nu m-am gândit decât la fiul meu. După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă”, a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

Alina este acum în România, unde își va petrece sărbătorile de iarnă alături de copil și familie.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.