Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident. Un agent a fost rănit

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un grav accident de circulaţie, în Craiova. Autoturismul a fost lovit în plin de o altă maşină care nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Potrivit martorilor, maşina de poliţie era în misiune şi avea semnalele luminoase şi acustice pornite. Un poliţist a fost rănit uşor şi transportat la spital.

21 sept. 2016, 05:34
Maşină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident. Un agent a fost rănit

Accidentul a avut loc pe o arteră principală din oraşul Craiova. Maşina în care se aflau doi poliţişti se îndrepta spre secţie şi avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Într-o intersecţie, un alt şofer nu a acordat prioritate, iar cele două autoturisme s-au izbit violent, potrivit România TV.

„Se pare că autospeciala, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a pătruns în intersecţie, când un alt autoturism care se deplasa dinspre Filiaşi către centru nu i-ar fi acordat prioritate”, a declarat unul dintre poliţişti.

Şoferul care a intrat în maşina de poliţiei are altă variantă şi spune că, de fapt, poliţiştii ar fi vinovaţi. „Am trecut pe verde. Poliţia a trecut cu girofarele aprinse şi mi-a lovit maşina în spate. Nu aveau semnalele, doar girofarele”, a spus şoferul vinovat.

În urma impactului, un poliţist a fost rănit uşor şi transportat la spital. În maşina şoferului care nu a acordat prioritate se mai aflau două femei şi un bebeluş. Norocul lor a fost că s-au deschis airbagurile şi, din fericire, nu au fost răniţi.

Ambele maşini distruse în accident au fost ridicate cu o platformă. Poliţiştii au deschis o anchetă.