Maşină în flăcări în Capitală. Nepotul unei mare artiste, acuzat că ar fi incendiat bolidul fostei iubite. Prima reacţie

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, joi seara, pe un bulevard din Capitală. Din primele informaţii se pare că focul ar fi fost pus intenţionat de nepotul lui Gabi Luncă, iar autoturismul aparţine fostei iubite. Amanta lui Daniel Onoriu a postat pe o pagină de socializare un mesaj şi o fotografie de la faţa locului.

23 mart. 2017, 19:28

Simona Chiţac, femeia cu care Daniel Onoriu a avut o relaţie extraconjugală de lungă durată, şi-a găsit autoturismul incendiat în cartierul Aviaţiei din Bucureşti. Femeia îl acuză pe nepotul lui Gabi Luncă, despre care spune că o ameninţă de mult timp.

UPDATE: „Noi ne-am desparit in ianuarie, viata mea a decurs normal pana acum 3 zile. A inceput sa ma sune, m-a cautat prin prieteni, in seara asta organizam un eveniment, el a venit de mana cu sotia. Era nervos, a venit sa mi-o prezinte, iar la o ora era masina incendiata. Sa lasam organele sa isi faca treaba. Eu ma tem pentru viata mea, cred ca asta a fost un prim avertisment si o sa fac tot ce este legal. Eu nu inteleg de ce spune ca e masina cumparata de el. Inainte am avut o alta masina pe care am vandut-o la care el a adaugat 2000 de euro si am cumparat aceasta masina. Eu nu l-am vazut pe el incendiind masina, eu am spus ca in ultimele 3 zile am primit amenintari”, a povestit Simona Chiţac la România TV.

Daniel Onoriu neagă că ar fi fost implicat în incidentul în urma căruia a luat foc maşina fostei sale iubite: „Maşina aia i-am cumpărat-o eu cu banii mei şi i-am cumpărat-o pentru că a fost iubita mea. I-am cumpărat şi o casă, i-am luat diamante, haine. Muncesc şi am şi eu nişte bănişori şi i-am dat şi ei. Eu eram la munte şi m-a sunat ea, am crezut că e o glumă. Eram cu soţia mea”.

In aceasta seara, masina mea a luat foc. La eveniment a venit si persoana care ma ameninta de cateva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul ca nu am vrut sa ne mai impacam. De 3 zile era foarte insistent si alterna momentele in care imi transmitea prin prieteni ca ma iubeste si cele de amenintari groaznice. Am inregistrari, mesaje, iar politia isi va face treaba. Exista camere in zona si martori care au observat un BMW argintiu si cineva care a arunca benzina pe masina mea. S-a gasit si o surubelnita infipta in roata„, a scris amanta lui Daniel Onoriu.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi de pompieri pentru a stinge flăcările.

Citeşte şi Maşina primarului din Caraş-Severin, incendiată pe marginea drumului. Poliţiştii au deschis un dosar penal