Maşină lovită de tren în Bistriţa. Patru tineri morţi, trei dintre ei erau fraţi. O singură copilă a supravieţuit UPDATE

Patru tineri au murit şi o alta în stare foarte gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, joi, în Bistriţa.

01 iun. 2017, 12:35
Maşină lovită de tren în Bistriţa. Patru tineri morţi, trei dintre ei erau fraţi. O singură copilă a supravieţuit UPDATE

Un grav accident s-a produs, joi, în halta Viișoara, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu „Stop” și crucea Sfântului Andrei. Mașina în care se aflau cele cinci victime a fost lovită de trenul Regio 14.012 care circula pe relația Bistrița — Sărmășel. Se pare că tânăra care se afla la volanul mașinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

Mașina a fost târâtă de tren aproximativ 150 — 200 metri.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, două echipaje ale SMURD și patru ambulanțe, dar și polițiști de la Rutieră și de la Transporturi Feroviare.

Potrivit Agerpres, şoferița de 18 ani care a provocat accidentul de la halta Viișoara, în urma căruia atât ea, cât și alți trei tineri au decedat, obținuse permisul de conducere în urmă cu o lună.

Aceasta ar fi împlinit 19 ani săptămâna viitoare.

Printre victimele decedate se numără doi frați ai șoferiței, o fetiță de 14 ani și un băiat de 19 ani, dar și o altă rudă de-a acestora, în vârstă de 20 ani.

Singura supraviețuitoare a accidentului este tot o soră de-a șoferiței, în vârstă de 12 ani, care a fost transportată cu un elicopter SMURD la Târgu Mureș.

Circulația feroviară în zona în care s-a produs accidentul a fost blocată aproape două ore, trenurile înregistrând întârzieri între 40 și 100 de minute.

Citeşte şi Fetiţă de doi ani lovită de tată cu maşina. Copila se zbate între viaţă şi moartă