Măşti cu zahăr pentru un TEN PERFECT

Stim ca iti doresti un ten perfect si pentru asta iti venim din nou in ajutor cu cateva sugestii simple de aplicat acasa. Asa cum te-am obisnuit deja, nu trebuie sa cauti prea departe ca sa gasesti ingredientele ideale pentru o masca de ten hidratanta si hranitoare. Vei descoperi ca ai totul la indemana – in camara sau in dulapul de bucatarie – pentru o ingrijire naturala si sanatoasa a pielii.

24 nov. 2014, 21:06
Măşti cu zahăr pentru un TEN PERFECT

Poate ca nu stiai asta, dar zaharul e un element care se preteaza foarte bine la ingrijirea tenului. Textura sa il face ideal pentru mastile abrazive, astfel incat poate fi utilizat la indepartarea celulelor de piele moarta, conferindu-i un aspect proaspat si curat.

Iata cateva retete pentru masti de ten care exfoliaza pielea.

Zahar si apa

Aceasta masca este ideala pentru ten uscat si aspru. Ai nevoie de 2 linguri de zahar (daca e posibil, alege zahar organic) si 3 linguri de apa calda. Amesteca bine ingredientele intr-un bol, pana cand se topeste zaharul – trebuie sa fie complet dizolvat, pentru ca altfel poate cauza leziuni microscopice la nivelul pielii. Dupa ce ai preparat solutia, aplic-o pe fata cu ajutorul degetelor si las-o sa actioneze cateva secunde. Odata ce s-a uscat, indeparteaz-o cu putina apa calda.

Lapte si zahar brun

O alta masca de ten simplu de preparat este cea cu lapte si zahar brun. Pentru asta nu-ti trebuie decat 2 linguri de zahar si un sfert de cana de lapte. Ingredientele se amesteca pana la omogenizare, apoi se aplica pe ten.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro