Medicii s-au gândit şi la săraci. Primesc şpaga în rate

Şpaga în rate, noua şansă a săracilor la medici. Este cazul a două femei din Capitală care au reuşit să strângă sute de mii de lei de la oameni care voiau să se pensioneze pe caz de boală şi acceptau chiar şi plata în rate. Ele îşi foloseau relaţiile de la diverse comisii medicale şi le indicau clienţilor medicii la care să se mute.

13 iul. 2016, 10:40
Medicii s-au gândit şi la săraci. Primesc şpaga în rate

Victorița Daniela Pavel și Vasilica Lațiu au fost trimise în judecată pentru trafic de influenţă. Cele două femei nu aveau o calitate anume, însă aveau toate contactele necesare pentru a ajuta o persoană să se pensioneze pe caz de boală.

Cele două erau cunoscute în rândul pensionaţilor pe caz de boală mai ales pentru cp aştepatu plata şpăgii în mai multe tranşe. Dacă nu reuşeau să ducă la bun sfârşit un dosar, ele returnau şpaga. Femeile acceptau să primească chiar şi ouă, miere de albine, bulion sau orice altceva aveau oamenii prin casă.

Această afacere cu şpăgi a fost moştenită din generaţie în generaţie. Victoriţa Pavel a moştenit-o de la mama sa, cu puţin timp înainte ca aceasta să moară.