Medicul de la Spitalul de Arşi care s-a ocupat de pacientul cu larve pe răni, audiat de poliţişti

Trei angajaţi ai Spitalului de Arşi sunt audiaţi, miercuri, la Poliţia Capitalei în dosarele deschise de procurori privind activitatea unităţii medicale. Unul dintre cei citaţi este chiar Tudor Stăncioiu, medicul care l-a îngrijt pe pacientul care avea larve pe răni.

20 iul. 2016, 10:37
Medicul de la Spitalul de Arşi care s-a ocupat de pacientul cu larve pe răni, audiat de poliţişti

Trei angajaţi ai Spitalului de Arşi, printre care şi cel care l-a îngrijt pe pacientul care avea larve pe răni sunt audiaţi, miercuri, la Poliţia Capitalei în dosarele deschise de procurori privind activitatea unităţii medicale, scrie Mediafax.

Marţi, alţi doi angajaţi ai Spitalului de Arşi au dat declaraţii în cele două dosare, unul dintre aceştia fiind medicul Camelia Roiu, cel care a făcut publice imaginile cu pacientul pe rănile căruia se aflau larve.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar de moarte suspectă după apariţia unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arşi, pe rănile căruia se aflau larve. Anchetatorii au demarat şi o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greşită.

Poliţiştii au ridicat săptămâna trecută acte de la Spitalul de Arşi iar mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale au dat declaraţii anchetatorilor în legătură cu cele două cazuri.

Şi Ministerul Sănătăţii face investigaţii în ceea ce priveşte Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, secţia de Anestezie Terapie Intensivă fiind închisă.

Citeşte şi Mărturia CUTREMURĂTOARE a medicului care a filmat pacientul cu larve pe răni: Asist neputincioasă la un malpraxis care este perpetuat