Medicul Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului

Academician Profesor Doctor Leon Dănăilă este supranumit geniul neurochirurgiei românești. Medicul este un izvor nesecat de sfaturi medicale. Doctorul a vorbit despre cauzele banale ale cancerului.

21 sept. 2017, 14:26
Medicul Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului

O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar luptă și împotriva cancerului. S-au constatat cazuri. Într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală. Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer. Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. Creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule”, a explicat prof. doctor Leon Dănăilă, potrivit teotrandafir.com.

Potrivit medicului, creierul este un organ care consumă foarte mult oxigen.

Activitatea cerebrală este sub dependența glucidelor și a dulciurilor. Însă, trebuie moderate în funcție de maladiile individului. Activități nocive asupra creierului sunt toate dacă sunt consumate în cantități mari„, a mai spus medicul Dănăilă.

Citeşte şi Acest tip ce cancer face mai multe victime de la an la an! Simptomele pe care nu trebuie să le mai ignori niciodată!