Meme Stoica îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă după gratii. Ce a decis instanţa în privinţa sa

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, îşi  va petrece sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor, chiar dacă a primit aviz favorabil din partea Comisiei Penitenciarului Jilava, la cererea sa de eliberare condiţionată.

14 dec. 2015, 06:55
Meme Stoica îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă după gratii. Ce a decis instanţa în privinţa sa

Mihai Stoica nu a primit niciun răspuns la eliberarea sa înainte de termen, magistraţii hotărând să amâne luarea unei decizii în acest caz, până după Anul Nou. Potrivit România TV, cererea fostului manager al Stelei va fi judecată pe data de 4 ianuarie. Joia trecută, Comisia de la Penitenciarul Jilava a stabilit că Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi nouă luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni, primită în Dosarul Transferurilor. Dosarul său a fost trimis la Judecătoria Sectorului 4, care se va pronunţa în privinţa cererii la începutul anului viitor.

Citeşte şi GIGI NEŢOIU a făcut INFARCT în închisoare

Trei dintre cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor au fost deja eliberaţi. Astfel, Tribunalul Ilfov a decis pe 4 noiembrie, definitiv, ca fostul internaţional Gheorghe Popescu să fie eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi opt luni din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

Gheorghe Copos, fostul patron al FC Rapid, a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, decizia fiind luată atunci de Tribunalul Bucureşti.

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, care a executat pedeapsa în Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat condiţionat în 18 iunie, tot în urma unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti.