Meme Stoica le răspunde dinamoviştilor: Umilitor e să te elimine 17 Nentori, nu să iei 5 de la City

Mihai Stoica le-a răspuns dinamoviştilor după coregrafia acestora de marţi seara, de pe Arena Naţională, amintindu-le momentele ruşinoase ale istoriei lor fotbalistice.

17 aug. 2016, 19:08
Meme Stoica le răspunde dinamoviştilor: Umilitor e să te elimine 17 Nentori, nu să iei 5 de la City

N-ai cum să suferi înfrângeri dacă nu joci într-o competiție. Nu a fost o umilință. Umilitor este să te elimine 17 Nentori, nu să iei 5 de la City. Oamenii cărora li s-a făcut instructajul de a se îmbrăca cu hainele acelea au fost păcăliți. Pentru mine acesta este un gest de infantilism. Doar Dinamo ce? Eu nu am înțeles mesajul.

Citeşte şi Cum a fost păcălit Gigi Becali de dinamovişti. Povestea farsei, care a fost preţul umilinţei Stelei

La un meci în Ghencea, clubul a adus mingi cu torțe și le-au aruncat în tribune. Atâta timp cât dinamoviștii sărbătoresc incendierea peluzei din Ghencea, cât vor sărbători și asta, va spun atât: cluburile la care am activat au mai multe meciuri in cupele europene decât această echipă din ’89 încoace.

E greu să trăiești cu sentimentul acesta, că singurele echipe românești, pentru care a existat cea mai frumoasă competiție fotbalistică, au fost Steaua si CFR Cluj. Rămânem cu satisfacția de a fi clubul care ține în viață fotbalul românesc„, a declarat Mihai Stoica, la televiziunea Sport.ro.