Memeluşa a primit un ultim avertisment din partea tatălui său. Mesajul transmis de Mihai Sotica din puşcărie

Meme Stoica, fostul manager gemeral al Stelei, i-a dat un ultim avertisment fiicei sale, săturându-se de prostiile pe care Memeluşa le-a tot făcut în ultimul timp. Acesta a ameninţat-o pe tânără că îi va tăia fondurile.

07 iul. 2015, 18:22
Memeluşa a primit un ultim avertisment din partea tatălui său. Mesajul transmis de Mihai Sotica din puşcărie

Mihai Stoica, aflat în închisoare, după ce a fost condamnat la trei ani şi şase luni în Dosarul Transferurilor, i-a transmis Memeluşei că nu mai acceptă să o vadă cum se „destrăbălează” prin cluburi. Potrivit cancan.ro, Meme i-a dat fiicei sale ultimul avertisment şi i-a spus că dacă nu se va linişti, nu va mai vedea un leu de la el, astfel că tânăra va mai avea parte doar de finanţarea pentru strictul necesar.

Citeşte şi Memeluşa, pedepsită după escapada ruşinoasă de 1 Mai. Mama sa a dus-o la un toxicolog

Meme i-a transmis Teodorei că trebuie să o lase mai moale cu cluburile şi cu petrecerile şi să se concentreze pe ceea ce vrea să facă în viitorul ei. El a precizat totuşi că, din când în când, tânăra poate să iasă în cluburi, dar să nu facă excese şi să se dea în spectacol, aşa cum s-a întâmplat de 1 Mai.

Vezi şi Fiica lui MM STOICA, beată MOARTĂ pe LITORAL. Tânăra a fost filmată în timp ce vomita lângă maşina jandarmilor

În încheiere, Mihai Stoica a rugat-o fiica lui, Teodora, să se gândească bine la ce i-a spus, mai ales că nu mai este un copil. Teodora Stoica are vârsta de 20 de ani.