Mesaj dureros pe Facebook. S-a stins din viaţă la 38 de ani, prietenii sunt şocaţi de anunţul soţiei, era „un munte de om”

A murit Matt Cappotelli. Luptărtorul de 38 de ani fusese diagnosticat cu cancer cerebral.

30 iun. 2018, 08:17
Mesaj dureros pe Facebook. S-a stins din viaţă la 38 de ani, prietenii sunt şocaţi de anunţul soţiei, era „un munte de om”

Moartea sportivului Matt Cappotelli a fost anunțată de soția lui printr-un mesaj dureros postat pe Facebook, scrie publicația TMZ. Acesta suferise mai multe intervenții chirurgicale.

„Astăzi dragostea mea – dragostea mea puternică, dulce și frumoasă – și-a dat ultima suflare și a plecat pentru a fi cu Isus la exact un an după operația la creier”, a scris Lindsay Cappotelli.

Se pare că aceasta se aștepta la ce e mai rău de când sportivul a fost diagnosticat cu o tumoare canceroasă la creier. „Crezi că poți fi pregătit pentru asta când știi că vine, dar nu poți (…) Mi-e dor atât de mult de el, știu unde este acum, este mult mai bine, dar nu schimbă cât de mult îmi lipsește“.

TMZ Sports a raportat despre cea de-a doua intervenție a lui Matt pentru a elimina tumoarea pe creier, dar în decembrie 2017 starea lui s-a agravat. Medicii spun că avea o tumoare de gradul 4 care nu putea fi operată deoarece era prea aproape de tulpina creierului.