MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Românii creștini-ortodcși îl sărbătoresc, luni, 23 aprilie, pe Sfântul Gheorghe. Dacă vreți să transmiteți urări persoanelor dragi, care poartă acest nume sau derivate ale acestuia, și aveți nevoie de un pic de inspirație, România TV vă vine în ajutor cu MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE.

23 apr. 2018, 06:39
MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. La mulți ani și fie ca SF GHEORGHE să te călăuzească mereu!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! La multi ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La Multi Ani!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Gheorghe al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE SFÂNTUL GHEORGHE: CELE MAI FRUMOASE ȘI INSPIRATE MESAJE ȘI URĂRI DE SF. GHEORGHE.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE SFANTUL GHEORGHE

Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

SMS SFANTUL GHEORGHE

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE

Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE SMS de SFANTUL GHEORGHE. Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!