MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. Deschide-te şi primeşte-l!

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, trebuie neaparat sa le ceri asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

26 nov. 2018, 21:10
MESAJUL SĂPTĂMÂNII de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. Deschide-te şi primeşte-l!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. 

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

CE DORESTI ?

„Ai acum ocazia sa scrii scenariul conform adevaratelor dofrinte ale inimii tale. Odata ce ai stabilit clar adevaratele dorinte si stii ca esti pregatit si ca le meriti, ele vor aparea ca prin minune in viata ta.”

Ai primit acest mesaj pentru ca ai asteptat semnale externe pentru ceea ce ai asteptat sa faci in continuare. Ingerii iti spun ca raspunsul vine dinauntrul tau. Tu trebuie sa decizi ce doresti, inainte ca ceva sa se schimbe. Fa-ti timp sa meditezi asupra adevaratelor dorinte ale inimii si afla ca meriti tot ce este mai bun, asa cum meritam cu totii.

 Semnificatii suplimentare : foloseste afirmatii si vizualizari pozitive pentru a-ti manifesta dorintele ; clarifica-ti dorintele ; elimina orice sentiment de vinovatie sau de teama de a solicita ceva divinitatii si Universului

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

BELSUG

„Pentru a vindeca situatia financiara, in primul rand lasa in seama noastra grijile referitoare la bani. Te vom calauzi sa vezi cum poti crea si accepta belsugul. Pe masura ce vom lucra impreuna, situatia ta financiara se va vindeca in functie de viteza cu care vei accepta.”

Acest mesaj este un semn ca rugaciunile privind situatia ta financiara au fost auzite si vor fi implinite. Cu cat vei asculta si iti vei urma mai mult instinctul, cu atat mai repede vei resimti imbunatatiri ale situatiei financiare.

Semnificatii suplimentare : monedele pe care le-ai gasit intamplator in ultima vreme sunt semne de iubire de la ingeri si de la persoane iubite disparute ; vei avea parte de avantaje financiare neasteptate ; lasa orice temeri financiare in seama ingerilor ; urmeaza indrumarile primite pentru ca ele pot fi raspunsul la rugaciunile privind finantele ; belsugul poate avea mai multe infatisari, inclusiv mai mult timp, mai multe oportunitati sau mai multe idei clare.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

BUCURIE

„Bucuria este cea mai inalta dintre toate energiile. Este magica senzatie ca orice este posibil. Bucuria izvoraste din aprecierea darurilor fiecarei clipe. Bucuria iti permite sa iti atragi si sa iti creezi clipele prezente si viitoare la cele mai inalte niveluri posibile.”

Ai primit acest mesaj pentru a ti se reaminti ca puterea iti vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cere ingerilor calauzire privind orice schimbari pe care le poti face pentru a aduce mai multa bucurie in viata ta si a altora. Daca te simti prins in capcana sau te victimizezi, ingerii iti pot usura povara. O perspectiva plina de bucurie iti aduce libertatea dorita, in timp ce iti poti manifesta treburile.

Semnificatii suplimentare : elibereaza sau vindeca orice aspect din viata ta care nu e plin de bucurie ; raspunsul la chestiunea ta implica sa alegi calea care duce la bucurie ; elimina temerile si focalizeaza-te pe sentimentul de bucurie, ca si cum dorinta este implinita si problema rezolvata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.