ACCIDENT GROAZNIC. Microbuz rupt în două de un TIR în Sibiu: trei MORŢI şi trei răniţi VIDEO

Accident cumplit în judeţul Sibiu! Trei oameni au murit şi alţi trei sunt răniţi după ce un microbuz a fost izbit în plin de un tir. Oamenii veneau de la muncă din Italia pentru a-şi petrece sărbătorile acasă. Şoferul care a provocat tragedia era stât de băut încât nici măcar nu ştia încotro mergea.

22 dec. 2015, 06:07
ACCIDENT GROAZNIC. Microbuz rupt în două de un TIR în Sibiu: trei MORŢI şi trei răniţi VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe DN1, în localitatea Apoldu de Sus, unde traficul este intens după închiderea unei porţiuni din autostradă. Tirul a a intrat pe contrasens şi a spulberat microbuzul în care se aflau 5 oameni. Toţi se întorceau din Italia ca să facă sărbătorile acasă. Oamenii veneau încărcaţi cu daruri pentru cei dragi. Jucăriile şi dulciurile care urmau să ajungă sub brad au fost împrăştiate pe şosea.

Citeşte şi Italia: O familie de români a murit într-un accident de maşină

Impactul a fost atât de violent încât microbuzul a fost secţionat în două. Şoferul şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie, au murit pe loc. Doi oameni din microbuz şi şoferul tirului au fost duşi de urgenţă la spital.

Citeşte şi Doi ROMÂNI au murit în Italia, într-un grav accident rutier

În urma testării cu etilotestul, s-a stabilit că şoferul tirului avea o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Traficul pe DN1 a fost blocat aproape 5 ore iar cozile de maşini au fost kilometrice.