Mihaela Rădulescu a făcut anunţul pe Facebook. Prietenii au felicitat-o imediat: „Să fii tare fericită. Mi-e milă puţin de Dani”

După ce a impresionat în repetate rânduri cu "ieșirile" scandaloase, dar Mihaela Rădulescu pare că s-a "cumințit" în preajma bărbatului pe care îl iubește. Românca noastrăpă s-a mutat în casă nouă cu Felix Baumgartner şi se pare că relaţia lor este din ce în ce mai serioasă.

23 aug. 2016, 20:11

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună din 2014. Relaţia lor pare să treacă la următorul nivel. Vedeta, ajunsă la 46 de ani, a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii care arată că cei doi s-au mutat împreună.

„If you see me less, I’m doing more 🙂 – imi place vorba asta si se potriveste in peisajul vietii mele de asta vara… Munca, vacanta, copil, barbat, mutat in casa noua… Am razbit cu toate, asa acum faceti si voi, cand asta e oferta de viata :)…. Va multumesc pentru dor, pentru vorbele frumoase de ziua mea si a copilului meu si … mi-e dor de voi, adica de oamenii buni care ma fac mereu sa zambesc si sa le doresc tot binele de care au nevoie !
Postez un mic album de vara, in speranta ca va pune si voua un zambet larg pe chip!”, a scris Mihaela alături de fotografii.

„Sa fii tare fericita in noua casa sa ai o viata minunata asa cum esti tu alaturi de cine iti doresti tu!!!! Dar bineinteles sa nu ne uiti si pe noi”, „Superbe pozele pt ca voi sunteti superi faini…ma bucur pt tot ce te face pe tine fericita,dar cel mai mult pt mutatul in casa noua pt ca mereu aveam senzatia ca stai in casa ta luata de fostul sot…acum ti-ai luat zborul si ma bucur,dar nu pot sa fiu ipocrita si sa nu spun ca mi-e mila putin de Dani”, ” Mă bucur că ești, că sunteți bine și dor de tine, Miha! Minunate poze, superbi voi și tare fericită sunt pentru iubirea voastră! Îmbrățișări și ne găsești aici oricând ți se va face dor și vei avea timpul necesar pentru asta! Zâmbesc eu, îmi zâmbește și sufletul”, ” Esti minunata, femeie!!! Sa ti dea Bunul Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos si mai drag! Sa te bucuri de iubirea care te înconjoara! Privesc pozele tale si nu ma satur din a admira naturalețea, echilibrul, chimia, dragostea, liniștea voastră! Sunteti un exemplu demn de urmat si totodata de invidiat in cel mai frumos si sincer mod posibil!❤️ Te îmbrățișez cu drag, Mihaela!”, i-au scris prietenele pe Facebook

Mihaela Rădulescu, obsedată de SEX. Uite ce a postat de FACEBOOK