Mihaela Rădulescu, interceptată de DNA: „Îmi sare ţandăra, inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin…”

România TV prezintă interceptări în exclusivitate cu Mihaela Rădulescu. Cum reacţiona faţă de rivala de atunci, Andreea Marin, şi ce făcea atunci când cardurile nu funcţionau la Monaco. Atenţie, limbaj vulgar!

23 ian. 2019, 12:49
Mihaela Rădulescu, interceptată de DNA: „Îmi sare ţandăra, inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin…”

SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: O să…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere…(înjură)
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Pot să te opresc o secundă să o luăm încet? Alo?
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Nu, nu poţi să mă opreşti! Lasă-mă să spun problema!
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Ascultă-mă! Ascultă-mă!
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam MARIN, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo. 
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie. 
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: NU-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că MARIN a făcut. MARIN s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… da’ nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Eu mă … pe fata asta şi mă ştiu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deşteaptă şi mai mişto ca fata asta. Mă doare în … de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenţie, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Ştiu exact cine l-a făcut şi cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: „Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi şi filmăm cu aparatul.” Am crezut că mor. 
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Am o rugăminte, dacă se poate, că-mi crapă capu’. Mai mult decât ţi-am spus, nu am ce-ţi spune. Ocupă-te! Fă-ţi ce promo vrei tu. Eu îţi asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupă-te. Eşti aici săptămâna asta, fă-ţi frumos să fie în regulă. Hai să ne ocupăm. 
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Îhî. Am înţeles. 
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Aşa.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: … acolo la MONACO. Am nevoie să fac nişte calcule, că îmi pocneşte capu’. Nu-mi merg cărţile de credit. Am nevoie de cei trei, patru, cinci, zi-mi… două, unu. Cât ai trimis?
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Băi, eu cred că ţi-am trimis şase.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Da.
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Aşa cred.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Am plătit toate alea de la … ştii?! Diferenţa la iaht, Ferrari, c…t, nu ştiu…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Aşa.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Am vrut şi ieri… Am intrat şi eu… Nu ştiu dacă mă înţelegi, că am intrat ieri la mall, da’ una îmi era prietenă, c…t, să-mi cumpăr de la ea şi am tras un card… Nu mergea cardu’. Aoleu! Zic: ,,Sunt carduri de MONACO, nu merg aici”. Norocul meu este că aveam un ban pe cardul ăla românesc şi am putut să merg să trag ceva acolo. M-am … mă făceam şi de c…t. Nu mergea niciun card. 

SURSA: DOSARUL DISPARIȚIEI LUI MARTA

În presă s-a speculat mereu că între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu există o rivalitate legată atât de viața profesională, cât și de cea personală. Pentru prima oară, Andreea Marin a admis că există o rivalitate cu Mihaela Rădulescu, numai că nu ar dori să o numească astfel. Ea spune că ele sunt pur și simplu diferite. Întrebată dacă există această rivalitate, Andreea Marin a mărturisit la un post de radio: „Nu avem o rivalitate. Rivalitatea este între doi oameni care văd lucrurile în același fel, ori noi le vedem diferit, iar cred că asta se vede cu ochiul liber. Suntem profund diferite, cred că se observă asta”, a afirmat Andreea Marin.

„Îți place, nu îți place, trebuie ca o viață întreagă să ai o relație cu omul respectiv și tu alegi cum să fie acea relație”, a precizat Andreea Marin.

Despre rivalitatea dintre cele două s-a vorbit mai ales după ce Ștefan Bănică s-a despărțit de Mihaela Rădulescu pentru a începe ulterior o relație cu Andreea Marin. Cele două au fost colege de platoul la o celebră emisiune de la Pro TV.