Mihai Fifor: Vom cere Birourilor permanente prelungirea activităţii Comisiei privind alegerile din 2009 cu 60 de zile

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a declarat că va cere prelungirea activității cu încă 60 de zile, având în vedere volumul mare de informații adunate până în prezent.

07 iun. 2017, 13:27
Mihai Fifor: Vom cere Birourilor permanente prelungirea activităţii Comisiei privind alegerile din 2009 cu 60 de zile

„Vom pregăti și vom înainta Birourilor permanente reunite ale Parlamentului o solicitare de prelungire a activității comisiei cu încă 60 de zile. Este evident că volumul de informații este foarte mare și este nevoie de timp ca să putem să facem o activitate cât se poate de consistentă și să elaborăm un raport concludent”, a declarat Mihai Fifor, miercuri, la finalul ședinței comisiei în care au fost audiați Dan Șova și Dan Radu Rușanu.

Senatorul PSD a adăugat că obiectivul comisiei este acela de a avea un rol în determinarea modului în care s-au organizat și desfășurat alegerile din 2009, transmite Agerpres.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, audiată miercuri de Comisia de anchetă privind alegerile din 2009

Întrebat dacă în lunile de vară comisia va continua audierile, Fifor a spus: „Nu neapărat audieri, activitatea comisiei nu constă numai în audieri”.

„Este deja material care sosește la comisie și este mult de studiat. Repet, dorim un raport cât se poate de concludent”, a mai declarat Fifor.