Mihai Morar, atac dur pe Facebook: „Sunteţi niște beţivi care urinează pe statuile fotbalului românesc”

Mihai Morar a avut un atac dur pe pagina lui de Facebook, după remiza cu Finlanda de pe Arena Naţională.

RomaniaTV.net
09 oct. 2015, 08:04
Mihai Morar, atac dur pe Facebook: „Sunteţi niște beţivi care urinează pe statuile fotbalului românesc”

"Nu mă interesează scorul. Chiar nu contează. Contează că această Națională de ratați profesional nu merită să poarte culorile României. Să vă fie rușine, mercenarilor, profiturilor. V-ați bătut joc de un stadion plin, de o țară, de tricolor, de tații care și-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin... Voi nu jucați fotbal, voi sunteți profanatori de idealuri, niște bețivi care urinează pe statuile fotbalului românesc... Sunteți groparii ultimei Speranțe.

Nea Puiu, Keseru, Maxim, Sanmartean, Papp, Chipciu, Popa...Voi nu meritați "Hai, România!". Voi sunteți scursurile unui Neam. Noi "Neam Unit" pentru voi, voi "V-ați urinat" pe o Patrie", a scris el, pe Facebook.

ROMÂNIA-FINLANDA 1-1, reacţia presei internaţionale. Nordicii acuză dur arbitrajul

 

„Nu mă interesează scorul. Chiar nu contează. Contează că această Națională de ratați profesional nu merită să poarte culorile României. Să vă fie rușine, mercenarilor, profiturilor. V-ați bătut joc de un stadion plin, de o țară, de tricolor, de tații care și-au luat copiii pe stadion, de Hagi, de Dobrin… Voi nu jucați fotbal, voi sunteți profanatori de idealuri, niște bețivi care urinează pe statuile fotbalului românesc… Sunteți groparii ultimei Speranțe.

Nea Puiu, Keseru, Maxim, Sanmartean, Papp, Chipciu, Popa…Voi nu meritați „Hai, România!”. Voi sunteți scursurile unui Neam. Noi „Neam Unit” pentru voi, voi „V-ați urinat” pe o Patrie”, a scris el, pe Facebook.

ROMÂNIA-FINLANDA 1-1, reacţia presei internaţionale. Nordicii acuză dur arbitrajul