Mihăiţă Calimente (PNL): Dacă strada nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe BULGARI

Deputatul PNL, Mihăiţă Calimente, a declarat la România TV că dacă românii nu îi vor pe politicienii lor, atunci n-au decât să îi voteze pe bulgari.

04 nov. 2015, 11:37
Mihăiţă Calimente (PNL): Dacă strada nu ne vrea pe noi, să îi voteze pe BULGARI

Mihăiţă Calimente a fost întrebat dacă liberalii vor fi acceptaţi la guvernare, în condiţiile în care oamenii cer plecarea întregii clasei politice. „Dacă strada nu ne doreşte pe noi, atunci să îi voteze pe bulgari. Atunci pe cine, dacă românii nu îi votează pe români?„, a declarat Calimente la România TV.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu s-a sesizat și a cerut scuze românilor în numele PNL, subliniind că va avea o discuție foarte serioasă cu Calimente, urmând ca acesta să iasă să-și ceară scuze public. „Vom avea o discuție în privat. Foarte serioasă. Îmi cer scuze pentru declarațiile neinspitate ale lui Mihăiță Calimente, în numele PNL. Vor veni și scuzele domniei sale. Când spun neinspirate este o etichetă foarte blândă. Nu-mi permit să folosesc alt limbaj în public, dar în privat, discuția cu Calimente se va desfășura în alți termeni. Opinia publică sigur este indignată„, a declarat Alina Gorghiu.

Domnul Calimente riscă să candideze în Bulgaria pentru declaraţiile neinspirate. Cazul va fi discutat în BPN„, a mai spus Gorghiu.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului sectorului 4 Cristian Piedone, a lui Victor Ponta şi Gabriel Oprea.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul şi că speră că demisia Guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale.