Milioane de fani sunt în stare de şoc. O cântăreaţă celebră a fost împuşcată în timp ce dădea autografe

Christina Grimmie a fost împuşcată în timp ce dădea autografe fanilor ei, imediat după concertul susţinut în Orlando. Cântăreaţa a fost dusă la spital, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea şi au declarat decesul.

11 iun. 2016, 08:48
Milioane de fani sunt în stare de şoc. O cântăreaţă celebră a fost împuşcată în timp ce dădea autografe

Christina Grimmie a murit vineri seara după ce un individ necunoscut a împuşcat-o în timp ce dădea autografe. Incidentul s-a petrecut după ora 22.00 în Orlando, imediat după concertul susţinut în teatrul The Plaza Live.

Christina avea doar 22 de ani şi era iubită de foarte mulţi tineri. Fratele artistei era în apropiere când s-a întâmplat nenorocirea şi a sărit repede asupra bărbatului. În acel moment atacatorul s-a împușcat mortal.

Potrivit martorilor, au fost auzite cinci împușcături la încheierea spectacolului, când publicul ieșea din sală, iar câțiva fani au încercat să ajungă în culise la artistă.

Cântăreața Christina Grimmie era o fostă concurentă la show-ul tv „The Voice (n.r.- Vocea)”.

Christina Victoria Grimmie, înregistrată pe YouTube sub pseudonimul „zeldaxlove64″, a fost o cântăreață și pianistă cunoscută pentru coverurile realizate pe baza unor șlagăre interpretate de artiști internaționali precum Demi Lovato, Selena Gomez, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Justin Bieber, Lady Gaga, Adele.

Christina s-a născut și a crescut în Marlton, New Jersey. Aceasta are origini origini italiene și românești. A început să cânte de la vărsta de 4 ani, învățând să cânte la pian la 10 ani. Tatăl ei a observat talentul ei muzical încă de la vârsta de 6 ani. În ciuda faptului că a făcut cursuri de pian ea preferă să cânte tot după ureche. Din punct de vedere religios Christina este creștină. Începând din Septembrie 2010, Grimmie a urmat cursurile liceale acasă.

Primul videoclip pe care l-a încărcat pe contul ei este un cover după melodia „Don’t Wanna Be Torn” de Hannah Montana. Grimmie Christina este cunoscută mai ales pentru duetul ei cu starul Youtube Sam Tsui, în care au facut un cover după hitul lui Nelly-„Just a Dream”, cover ce a adunat peste 41.5 milioane de vizualizări între cele 2 lansări oficiale ale videoclipului până la data de 24 iunie 2011 .

Christina a reușit să adune peste 25 milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube, 300 de milioane de vizualizari totalizate, peste 1,6 milioane de abonați, până la mijlocul lunii iunie 2012, fapt ce a transformat-o în al 5-lea muzician de pe YouTube dupa numărul de abonați. Totodată a reușit să se claseze în Top 5 ( în urma voturiilor utilizatoriilor), într-o competiție desfășurata pe mai multe săptămăni pe site-ul Youtube, în cadrul acestei competiții făcând parte și nume sonore ale muzicii cum ar fi Selena Gomez, Rihanna, Nicki Minaj sau Justin Bieber.