Milionar la Loto, EXECUTAT SILIT de ANAF. Bărbatul RISCĂ să rămână fără AVERE

Un milionar la loterie este urmărit de ghinion. După ce a câştigat 3,8 milioane de euro, bărbatul din Iaşi este acum executat silit de Fisc şi a ajuns în ruină. Statul vrea să-i scoată la vânzare averea, pentru plata unor datorii, iar firma pe care a administrat-o a făcut parte dintr-o reţea de societaţi evazioniste.

28 nov. 2015, 08:02
Milionar la Loto, EXECUTAT SILIT de ANAF. Bărbatul RISCĂ să rămână fără AVERE

După ce a câştigat la Loto, Mihai Cazacu a devenit afacerist, a investit în mai multe firme, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul la scurt timp. Aşa se face că în ultimii ani, Cazacu a pierdut o mulţime de bani investiţi în afaceri imobiliare, a fost prins beat la volan şi chiar a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2013, pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj, potrivit Libertatea.

Citeşte şi: Fiul unui milionar din Iaşi a lovit un pieton cu maşina

A fost implicat într- un alt dosar după ce un interlop local l-ar fi sechestrat şi bătut, iar acum riscă să piardă şi ultimul bănuţ din cauza ANAF-ului.

Statul vrea să-i scoată la vânzare toate bunurile pe care le mai are, pentru a recupera 1.332.489 de lei. Din această sumă, peste 90% reprezintă taxe şi impozite neachitate bugetului statului.