Mioara Roman, umilită în ultimul hal de Silvia Chifiriuc. Oana, mărturii uluitoare: Am rămas stupefiată

Mioara Roman a trecut prin momente extrem de grele cu ani în urmă. Fiica sa a povestit recent că mama sa a primit o perioadă lungă de timp mesaje jignitoare de la cea care acum este soţia tatălui ei, Silvia Chifiriuc.

08 apr. 2016, 15:14
Mioara Roman, umilită în ultimul hal de Silvia Chifiriuc. Oana, mărturii uluitoare: Am rămas stupefiată

Oana Roman a făcut, în cadrul unei emisiuni TV, dezvăluiri incendiare legate de începuturile relaţiei lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc. Atunci, amanta se pare că obişnuia să-i trimită Mioarei Roman, periodic, la ore nepotrivite, mesaje jignitoare.

„Mama primea nişte mesaje pe telefon care veneau la ore nepotrivite, fie noaptea târziu, fie dimineaţa foarte devreme, ba chiar în preajma sărbătorilor. Acestea erau de genul «lasa-l în pace. Acum este cu mine» sau «pe mine mă iubeşte. Tu eşti bătrână». Nu le-am văzut pe toate, pentru că mama a încercat să mă ferească. Ştiu sigur că l-a confruntat pe tata şi au avut o discuţie aprinsă. El a ales altceva. În momentul în care au fost publicate în presă imagini cu ei doi, atunci el a făcut pasul. Ciudat este că ei doi se întâlneau în acelaşi bloc în care eu locuiam. Am aflat târziu şi am rămas stupefiată. Aş fi putut să mă întâlnesc cu ei pe hol şi să am o traumă, însă tatălului meu nu i-a păsat. Au locuit în apartamentul situat deasupra mea”, a povestit Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Vezi: Mioara Roman, declaraţii surprinzătoare despre căsnicia Oanei: Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv