Miracol într-un spital din Anglia. O tânără de 21 de ani a lăsat medicii fără cuvinte după ce i s-a oprit inima de 3 ori

O tânără de 21 de ani a impresionat întreaga lume cu povestea ei. Fata a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie, iar în timpul tratamentului a luat o bacterie din spital și a suferit numeroase complicații, în urma cărora inima i s-a oprit de trei ori. Spre surprinderea medicilor, de fiecare dată, tânăra a reușit să revină la viață.

08 apr. 2016, 14:07

Jessica Morgan Price din Marea Britanie susține că „s-a întors din morți”, după ce inima ei s-a oprit de trei ori în timp ce se lupta cu cancerul. Avea doar 21 ani când fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie și imediat a început chimioterapia. Însă, a luat o bacterie din spital, stafilococul auriu, și a suferit complicații grave, cedându-i mai multe organe, având dificultăți de respirație și pneumonie.

Devenise atât de bolnavă, încât medicii au fost nevoiți să o pună în comă indusă ca să îi salveze viața. Potrivit libertatea.ro, în primele patru zile în care se afla în stare de inconștiență, inima i s-a oprit de două ori, fiind conectată la aparate să o ajute să respire. Doctorii i-au avertizat părinții să se pregătească pentru ce e mai rău, pentru că s-ar putea să nu supraviețuiască.

După două săptămâni, inima i s-a oprit iar, însă medicii au început să o resusciteze. În mod miraculos, Jessica și-a revenit din nou și chiar a reușit să respire singură.

Încet, încet, și-a recâștigat și mobilitatea și și-a revenit complet, de un an de zile cancerul fiind în remisie.

„Cred că în viață câteodată trebuie să treci prin Iad ca să vezi că Raiul este chiar după colț”, a spus tânăra.

Vezi şi: Un bebeluş cu tumoare la creier a fost dus la medici de părinţi. INCREDIBIL ce s-a descoperit