Mircea Badea, scandal cu matinalii de la Neatza: „Nesimţirea multor colegi…”

Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa colegilor săi de trust, Razvan si Dani, deranjat fiind ca aceştia l-au invitat în emisiune pe duşmanul sau de moarte.

08 oct. 2015, 13:46
Mircea Badea, scandal cu matinalii de la Neatza: „Nesimţirea multor colegi…”

„A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimtirea, autismul multor “colegi”, ba chiar, in multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu buna stiinta a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul in zece ani de regim Basescu, ma duc pe mine la decizia de azi. In timp ce noi ne luptam cu abuzurile si ieseam pe strada la mitinguri de protest, suportand zilnic, impreuna cu familiile noastre, atacurile unui urias sistem de propaganda si repercusiune, altii frecau putza in tarana, faceau glumitze inepte si incercau sa fluiere inocent ca sa transmita public indirect ca ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problema in sine, lipsa totala de respect si sfidarea insa, sunt probleme mari, pe care nu vreau sa le mai tolerez. Indiferent de consecinte.

Mircea Badea, reacţie dură la revenire lui Bendeac la Antena 1: „Mă doare-n cot”

Ma rog, faptul ca astia de la Neatza l-au invitat sa-i faca pr pe un golan de doi lei care-si face tricouri cu injuraturi la adresa mea, e minor. Dar s-a intamplat sa fie picatura care sa creasca nivelul oceanului. (Pot sa-i faca ei pr pana le vine rau, asta tot va sterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie imi pare rau ca n-a venit in emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit si mai asumat.

Motociclistul care l-a BĂTUT MĂR: „Mircea Badea nu te loveşte, îţi face doar masaj. Nu-l pot respecta”  

Bun, ca sa comprim: nu sunt coleg decat cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidatoare, sabotoare, nesimtite, la adresa mea, sa se astepte la repercusiuni”, a scris Mircea Badea pe blog, după care le-a reamitit colegilor imaginea care l-a umilit:

japitza

 

Meciul cu Mircea Badea