Mircea Badea, umilit MAXIM de luptătorul MMA Marius Tiţă FOTO

Marius Tita a obtinut una dintre cele mai dramatice victorii din cusca anul acesta, dar a fost apoi jignit de Mircea Badea in emisiunea sa de la Antena 3.

21 dec. 2014, 15:29

„M-am uitat la o gala de MMA si l-am vazut pe acest domn, care a fost antrenorul lui motoreta (n.r. – Emi Teodor), ala care a venit cu muay thai-ul lui. Este vorba de domnul Marius Tita, care s-a batut cu un alt cetatean. Domnul Tita a castigat meritat meciul in repriza a 3-a. In realitate si-a luat o bataie crunta de la copilul ala timp de 3 runde. A stat pe spate. 2 reprize si jumatate a incasat o multime de pumni. In viziunea mea, asta inseamna sa iei bataie. Marius Tita nu a dat nicio lovitura. Bai motoreta, antrenorul tau e curajos. S-a luptat cu copilul ala din Israel, a castigat meciul pe bune si a luat bataie pe bune. Tot respectul. Motoreta, nu mai fi las. Am inteles ca esti mare campion. Nu ai reusit sa imi faci nimic, iar acum nu stii cum sa mai fugi”, a spus Mircea Badea.

Marius Tita a decis sa ii raspunda cu un mesaj agresiv: a iesit la mall cu un tricou pe care scria „Mircea badea is my bitch”!

„Asta e tot ce am de spus despre un individ cu mâncărici pe limbă”, a declarat Marius Tiţă.