Mircea Rednic a scăpat de scandalul anului. POLIŢIA a făcut deja primele PERCHEZIŢII

Royal Mouscron, fostul club la care a antrenat Mircea Rednic, este anchetat în Belgia, în urma dezvăluirilor "Footbelgate" și "Football Lealks". S-au făcut percheziții peste tot, inclusiv la domiciliile unor acționari!

14 nov. 2018, 14:21
Mircea Rednic a scăpat de scandalul anului. POLIŢIA a făcut deja primele PERCHEZIŢII

Dosarul Football Leaks a dezvăluit că impresarii Pini Zahavi și Fali Ramadani sunt adevărații patroni ai grupării belgiene, unde erau aduşi jucători legitimaţi la Apollon Limassol, alt club deținut de ei, aşa cum a fost şi cazul lui Cristian Manea.

Mircea Rednic, DAT AFARĂ de arabii de la Al Faisaly. Câţi bani primeşte drept DESPĂGUBIRE

Le Soir scrie că anchetatorii vor să vadă dacă Mouscron, fostul club al lui Mircea Rednic și Cristi Manea, îi aparține într-adevăr lui Pini Zahavi, cum susțin sursele Football Leaks, dacă a obținut licența în mod fraudulos și dacă banii folosiți la cedările grupării au origine frauduloasă. Într-un comunicat oficial dat publicității, Parchetul Federal din belgia anunță „că există suspiciuni de fals, uz de fals și fraudă. Societăți din străinătate au permis camuflarea controlului asupra clubului Mouscron de către un agent de jucători, numit P.Z., iar în Belgia regulamentele interzic unui agent de jucători să dețină un club”.

SCANDAL între PRIETENI. Şumudică sare la beregata lui Rednic: „Mai bine ciocul mic, Mircică, vezi-ţi de treaba ta!”

În 2015, controversatul agent israelian Pini Zahavi (numit P.Z. de procurori), considerat cel mai influent impresar din lumea fotbalului, a cumpărat împreună cu Fali Ramadani (alt manager cu trecut extrem de dubios) 90% din acțiunile grupării valone cu 8,5 milioane de euro, prin compania-paravan Gol Football Malta, salvând-o de la faliment. Și, pentru că FIFA interzicea ca o echipă să fie controlată de un agent, Zahavi ar fi vândut Mouscron ulterior unei alte societăți-fantomă malteze, Latimer International Limited, deținută de nepotul lui, Adar, pentru 10 euro!

Zahavi și Ramadani foloseau Mouscron în rețeaua lor, în care se află și Apollon Limassol. Mai mulți jucători cumpărați de clubul cipriot, dar care nici măcar n-au pus piciorul în Cipru, au ajuns la Mouscron. Unul dintre ei, Cristi Manea, cumpărat de la Viitorul și ajuns acum la CFR Cluj.