Mireasă pentru fiul meu, SCANDAL uriaş. S-au despărţit la scurt timp după ce au devenit un cuplu

Primul cuplu format la Mireasă pentru fiul meu 6 s-a destramat. Carmen și Andrei s-au despărțit, iar Sergiu, un alt concurent de la MPFM sezonul 6 a intrat într-un conflict cu Carmen.

14 sept. 2016, 11:36
Mireasă pentru fiul meu, SCANDAL uriaş. S-au despărţit la scurt timp după ce au devenit un cuplu

Andrei s-a supărat după ce a aflat că iubita sa încă menține o relație de prietenie cu Dorian, fostul său iubit, scrie huff.ro. Acesta i-a și trimis un buchet de flori concurentei.

Citeşte şi La 9 ani de la nuntă, au găsit un CADOU nedesfăcut în dulap. Conţinutul le-a schimbat viaţa

Carmen a spus că Dorian știa că ea vrea să vină la emisiune, însă că nu i-a zis nimic. De cealaltă parte, Andrei a spus că în acest timp și-a dat seama că vrea mai multe explicații și că dorea să le audă de la iubita lui. „Dacă a plecat de lângă mine, nu e problema mea”, a spus Andrei.

Sergiu s-a implicat în discuția lor și a întrebat-o pe tânără dacă ar accepta să se împace cu Dorian, în cazul în care acesta ar intra în casa Mireasă pentru fiul meu.

Citeşte şi MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andrei şi Cristina, ceartă pe copil. „Am 35 de ani, sunt prea tânăr…”

„Nu, pentru că nu m-a cucerit de prima dată, doar fizic. La Andrei sper să fie mai mult. Nu am fugit, am vrut să stau în colţ. Nu mai vreau nimic cu Dorian, dar sper să-l cunosc mai bine pe Andrei.”, i-a replicat Carmen.