Diana Munteanu face cuplu cu Florin Ristei. Anunţul e OFICIAL

Diana Munteanu și Florin Ristei prezintă la Antena 1 noua emisiune "Prietenii de la 11", o nouă emisiune tip magazin. Emisiunea va debuta pe 6 martie, de la ora 11.00 și va avea o durată de două ore. Emisiunea vine în locul formatului reality Mireasă pentru fiul meu, pe care Antena 1 l-a avut de mai mulți ani.

21 feb. 2017, 11:32
Diana Munteanu face cuplu cu Florin Ristei. Anunţul e OFICIAL

Emisiunea va acoperi subiecte despre tendințe, atât din zonele de life style, medicină, alimentație, design, amenajări interioare, cât și pe cele din sport, parenting, copii, astrologie și multe altele legate de hobbyuri, pasiuni și zona socială, scrie paginademedia.ro.

Citeşte şi Diana Munteanu, imagini din vacanţa de la munte pe Facebook

Diana Munteanu: „Sunt fericită că fac parte din acest proiect nou, este o emisiune așa cum sunt și eu, veselă, energică și simt că acest format mi se potriveste perfect. Nu am lucrat niciodată cu Florin, dar sunt sigură că vom facem o echipă minunată împreună. Florin are o energie bună, eu la fel și sper ca starea noastră pozitivă să îi binedispună și pe cei de acasă.”

Florin Ristei: „pentru că e prima oară când am un program zilnic. Este un format care mi se potriveste la fix, având libertate de exprimare absolută și îmi permite să fiu eu în orice situație. Diana mi se pare o persoană foarte prietenoasă și deschisă și pe mine mă ajută lucrul acesta. Cred că o să fim cei mai buni prieteni de la 11”, încheie artistul.

Citeşte şi Liviu Vârciu s-a aşezat la casa lui după 4 ani de sacrificii. Doar preotul şi mireasa îi vor trece pragul

Mireasă pentru fiul meu se încheie după șapte sezoane. Amintim că formatul a fost preluat de la Kanal D în 2011, post la care emisiunea a fost difuzată sub numele Noră pentru mama, La Kanal D, emisiunea a fost prezentată timp de cinci sezoane de Gabriela Cristea.